Despre noi


La RoRo Kindergarten copiii se vor simți bine și vor fi înconjurați de dragoste și grijă descoperind lumea înconjurătoare. La noi copilul tău va fi în siguranță, ocrotit și îndrumat de cadre didactice competente, care prin metode tradiționale și moderne le vor îndruma pașii. Sprijinit și îndrumat, copilul va căpăta încredere în forțele proprii și va fi pregătit pentru viată și pentru școală.
Grădinița este situată într-o zonă linistită și sigură. Se află într-o cladire nouă, cu o suprafața de 600 mp (interior) și 800 mp (exterior), amenajată pentru activități de grădiniță la cele mai înalte standarde :

Spațiul de joacă din curtea gradiniței este acoperit, o parte cu un gazon natural, iar altă parte cu gazon artificial, unde copiii își pot desfăsura activitățile recreative în aer liber, când vremea le permite.

Locul de joacă are dotări specifice vârstei preșcolare și spații create special pentru a asigura siguranța acestora (tobogane de diverse mărimi, mini coș baschet, fileu volei, trambulină, porți de fotbal, balansoar, leagăn, “Castelul fermecat” – centru de joacă gonflabil ).

Având parte de un spațiu exterior foarte generos, venim în întâmpinarea copilașilor cu un spațiu special creat și amenajat, denumit “Ferma animalelor” – un loc de poveste, unde cei mici vor putea sa descopere unele animale și păsări și mai ales curiozități din lumea acestora.

În cazul în care condițiile meteo nu permit ieșirea copiilor afară, aceștia își pot desfăsura activitățile în sala de festivități, plină cu jocuri și jucării sau în sala de sport, putând astfel să desfășoare și în interior unele activități pe care le-ar fi desfășurat în mod normal în aer liber.

Grădinița asigură condiții igienico-sanitare pentru menținerea stării de sănătate a copiilor și creerea unui ambient plăcut, primitor pentru sănătatea psihică și fizică a copilului.

În funcție de programul ales (prelungit sau normal) bucătăria este deschisă pentru mic dejun, gustarea de fructe, masa de prânz și gustarea de după amiază.

Meniul respectă aportul caloric zilnic recomandat pentru categoriile de vârstă ale copiilor. Zilnic și săptămânal este diversificat și poate fi consultat de către parinți la începutul fiecărei săptămâni, fiind afișat la avizierul de la intrarea în grădiniță.