Oferta educațională

Un spațiu ideal pentru o educație de calitate

 

Dacă vei veni la noi, copilul tău va crește în siguranță, va fi înconjurat de dragoste și grijă, va fi sprijinit și îndrumat de cadre didactice competente care, prin metode tradiționale și moderne, îi vor îndruma pașii. Astfel copilul tău va avea încredere în forțele proprii și va fi pregătit pentru scoală și viață.

RoRo Kindergarden funcționează într-o clădire nouă, ultramodernă (600 mp) și spațiu verde/loc de joacă amenajat ( 800 mp).
Clădirea dispune de săli de clasă cu mobilier specific vârstei copiilor, vestiar, sală de mese, sală de activități opționale, sală activități sportive și sală festivități.

Locul de joacă amenajat în curtea grădiniței oferă copiilor o lume de poveste în care Albă ca zapada și cei 7 pitici conduc copiii în lumea poveștilor și a basmelor, iar capița cu fan, căruța trasă de cai, fructele și legumele ce domnesc într-un mediu natural, oferă atmosfera și liniștea din curtea bunicilor de la țară.

RoRo Kindergarten oferă fiecărui copil înscris, un pachet atractiv educațional. În taxa lunară sunt cuprinse următoarele: rechizite, materiale didactice și auxiliare, limba engleză de bază (inclusă în oferta standard), activități cu părinții, evenimente/ participări concursuri/ proiecte desfășurate în cursul anului școlar sau la Clubul de vara al grădiniței și asistență medicală zilnică în gradiniță.

Gradinița noastră oferă

 

Un spațiu educațional ultramodern la standarde europene

Principiile care stau la baza educației la RoRo Kindergarten:

Specificul educației la Roro Kindergarten

Obiectivul principal al educației în grădinița noastră este de a permite fiecărui copil să-și urmeze drumul său de creștere și dezvoltare a personalității pe toate componentele sale.
Grădinița noastră beneficiază de personal didactic cu experiență și performanță profesională, desfășoară activități conform curriculumului pentru învatamantul prescolar, aprobat de Ministerul Educației Naționale, pe domenii experiențiale:

Activități cu părinții – Întâlniri pe diverse teme